Delen op Facebook
[`google_buzz` not found]
[`friendfeed` not found]
Bookmark deze op Hatena Bookmark
Hatena Bookmark - Achtergrond

JandBDeze site is bedoeld om goed nieuws te verzamelen. Ik wil beginnen met kleine complimentjes, door mij “Bloemetjes” genoemd. Later kan daar ook ander goed nieuws aan worden toegevoegd. Klein beginnen ;-).

Wat achtergrond
Al weer een hele tijd geleden, toen ik pas gescheiden was, heb ik veel steun gehad aan de site https://www.ouderalleen.nl/. Op deze site kunnen (pas) gescheiden ouders met elkaar in contact komen en ervaringen uitwisselen. Ze plaatsen berichten en reageren op berichten van anderen. Op deze manier hadden we veel steun aan elkaar.

Op een gegeven moment was er iemand die behoorlijk in de put zat. Natuurlijk hebben we die op kunnen beuren, maar we bedachten ook een meer structurele oplossing: een Bloemetje! Het is namelijk erg fijn als je een complimentje krijgt van iemand, maar niet iedereen kent mensen die dat regelmatig voor ze doen. Vandaar dat we nu onszelf kleine complimentjes gaven. Door deze dan te delen op de site van Ouder Alleen, lieten we aan de omgeving zien dat we wel degelijk ook goed bezig waren. En hierdoor kregen we ook meer vertrouwen in onszelf. Blijvend!

Met deze site wil ik iedereen in de gelegenheid stellen om Bloemetjes uit te delen. In eerste instantie aan jezelf, maar later wellicht ook aan anderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *